+++ برای انتخاب هدیه های زیبا و شیک برای خود و عزیزانتان از فروشگاه هدیه سرا دیدن کنید +++

موسیقی اصیل

عکس هاي استاد «حسين عليزاده»

(3 امتیاز)

استاد «حسين عليزاده» نوازنده و آهنگساز شهير ايران ، تاثير بسزايي در سير تغيير و تحول موسيقي ، آهنگسازي و نوازندگي داشتند . حسين عليزاده  آهنگ‌ساز، رديف‌دان، پژوهش‌گر و نوازنده تار و سه‌تار ايران است . وي سازنده موسيقي فيلم‌هايي چون دلشدگان ، گبه و زماني براي مستي اسب‌ها است.

عکس هاي زيبا از «داوود آزاد»

(3 امتیاز)

متولد 1342 در اروميه. فراگيري ساز تار را از بيست سالگي به طور کاملا خودآموز آغاز کرد و از بهمن سال 1362 رسما به تدريس تار و سه‌تار در تبريز پرداخت. وي از همان ابتداي فعاليت، همت خود را در جستجو و تحقيق در آثار گذشتگان موسيقي گذاشت و در زمره معدود هنرمنداني است که آثار تحقيقي خود را بر پنجه و مضراب ساز پياده کردند.

رمز جاودانگي هنرمندان موسيقي اصيل ايران

(1 امتیاز)

جايگاه هنرمند خانة دل مردم است ولي آگاه به هنر و تهي از معنويت هنرمند نيست و پشيزي ارزش ندارد و خطرناك است!

هنرنمايي کودک 6 ساله بر مزار عطار (ويدئو)

(4 امتیاز)

تنبک و آواز دختر 6 ساله اي به همراه خواهرش بر مزار عطار نيشابوري تحسين و تعجب همگان را برانگيخت

استاد شجريان : خواستم سازسازان را سر لج بياورم!

(0 امتیاز)

امروز نمي‌دانم بگويم چه جسارتي است که سازهاي من در کنار سازهاي استاد قنبري‌مهر قرار مي‌گيرد. اعتقاد دارم اين کار مانند ترقه در کردن نزد توپچي است و لازم مي‌دانم تا همين جا عذرخواهي کنم و دست استاد قنبري‌مهر را ببوسم