+++ برای انتخاب هدیه های زیبا و شیک برای خود و عزیزانتان از فروشگاه هدیه سرا دیدن کنید +++

ازدواج و خانواده

زود ازدواج کنیم یا دیر؟!

• مشاهده در قالب پی دی اف
(5 امتیاز)

یک مشاور خانواده معتقد است سهم مردان در خیانتهای زناشویی ۸۰ درصد است و ۲۰ درصد دیگر خیانتکاری را زنان در ایران انجام می دهند...

ازدواج به روش مدرن یا سنتی؟

(1 امتیاز)

می‌گفت ما جوان‌ها دو راه بیشتر برای ازدواج نداریم. یا باید مثل قدیم، سنتی ازدواج کنیم و در مراسم خواستگاری به هم معرفی شویم و بلافاصله قرار عقد و عروسی‌مان گذاشته شود؛ یا اینکه خودمان قبل از شروع زندگی طرف مقابل‌مان را بشناسیم و انتخاب کنیم. می‌گفت من آدمی نیستم که سنتی ازدواج کنم، می‌خواهم امروزی باشم...

۲۰ راه جالب برای تشخیص عشق واقعی

(3 امتیاز)

گرایش بین زن و مرد در نوع خود میتواند مفید یا مضر باشد. البته بیشتر ما حداقل یک بار در زندگی تمایل قوی را نسبت به فرد مخالف حس کرده ایم، خوب!، این حس در مورد روابط معمولی شاید بتواند موثر باشد ولی در مورد مسئله ی ازدواج اگر بخواهیم تنها با اکتفا به این تمایلات و بدون توجه به معیارهای دیگر روان شناسی، تصمیمی بگیری، ویران کننده است، چراکه نتیجه ای جز رنج، ترس از آینده، تحلیل انرژی و در آخر، در فاصله زمانی کم دچار افسردگی و سرخوردگی می شویم!...

ایده های اشتباه در ازدواج

(0 امتیاز)

در زندگی که ما انسانها میکنیم شاید تصوراتی اشتباه از زندگی مشترک داشته باشیم و یا دلایلی اشتباه برای زندگی مشترک خود بیاوریم...

نامزدی، ازدواج نیست!

(1 امتیاز)

نامزدی توافقی است به منظور ازدواج که این توافق تا چه حد اخلاقی و حقوقی است جای بحث فراوان دارد به نظر می رسد فارغ از تعهدات اخلاقی در عالم حقوق نیز بتوان این توافق را عقدی کاملاً معتبر دانست...

ماه های عسلی یک زوج جوان

(0 امتیاز)

دوران عقد فرصتی است طلایی اما زودگذر! از آن جهت که همسران جوان، اضطراب انتخاب را پشت سر گذاشته اند و از آرامش نسبی برخوردارند ولی هنوز درگیر زندگی مستقل از خانواده های شان نشده اند...

این گونه مردتان را پایبند کنید

(2 امتیاز)

در بسیاری از جلسات مشاوره به کرات با این سوال خانم ها مواجه شده ام که می پرسند چه کنم همسرم به من بیشترعلاقه مند شود و فکر خیانت به سرش نزند؟ می ترسم که از زندگی با من راضی نباشد چه کنم رضایتش را جلب کنم و روز به روز عاشقتر؟ چه جوری می تونم همسرم را پایبند زندگی با خود کنم؟ شاید شما هم به  کرات از خود، چنین سوالاتی پرسیده باشید و حتی از دوستان و آشنایان خود راهکارهایی را نیز دریافت کرده باشید که بعضا موفقیت آمیز بوده و گاهی خیر...

با این افراد ازدواج نکنید( ازدواج و خانواده )

(1 امتیاز)

بسیاری از مشكلات پس از ازدواج كه منجر به طلاق و شكست می شود، به روزگار قبل از ازدواج و به مرحله انتخاب برمی گردد. یكی از مهم ترین دغدغه های جوانان قبل از ازدواج، شناخت مطمئن همسر آینده شان است و اینجا نقطه تمرکز نگرانی های دختران و پسران است اما اکثرا از آسان ترین، کم هزینه ترین و درست ترین شیوه غفلت می کنند! و آن راه کار مطمئن «حذف موارد اشتباه و نادرست در گام نخست» است...